Hlavní obsah

OBRAZEM: Vánoční úklid se stylovými pomocníky

Novinky, tnk

Vánoce se kvapem blíží a tak začínáme myslet na úklid, který je zpravidla tou nepříjemnou součástí svátků. Přitom může být docela jednoduchý. Je třeba jen dodržet několik zásad a mít po ruce ty správné pomocníky. Ti mohou v interiéru sloužit i jako pěkná dekorace.

Článek

Pokud jste opravdoví estéti a rádi se obklopujete hezkými věcmi, určitě také pečlivě vybíráte pomocníky na úklid. Pokud pěkně vypadají, je uklízení s nimi mnohem příjemnější.

.: Objemný koš na drobný nepořádek nebo prádlo, na vytírání podlahy apod. (299 Kč).foto: IKEA

Drobné potřebnosti je vždy lepší schovat do pěkného úložného boxu nebo nádobky. Domácnost, v níž je dost místa na drobnosti, vypadá pak čistě a upraveně.

.: Kompletní sada na čištění bot s kartáči a hadříky v pěkném a vkusném proutěném košíku (cca 550 Kč).foto: Tchibo

Když je návštěva nebo Štědrý den doslova "za dveřmi" a my nemáme čas na dlouhé a náročné uklízení - nezbývá než nepořádek někam schovat. K tomu skvěle poslouží paravány. .: Paravány - vlevo: paraván slouží i jako zrcadlo a můžete si na něj odkládat oblečení a pak za něj chovat nepořádek (5900 Kč), vpravo: paraván na fotky (6200 Kč) - potěšíte se pohledem na své blízké.foto: KAREŠperky, prsteny a jiné malé věcičky můžete uklidit do několikapatrových šperkovnic. .: Třípatrový úložný box slouží na odkládání šperků a jiných drobností (149 Kč).foto: IKEAPrádlo nemusí být každý den vyprané a vyžehlené, ale může být schované ve vkusných koších. Dejte si záležet i na maličkostech!.: Stylové koše na prádlo v luxusním provedení (2 490 Kč/ks).foto: KAREUklízení s takovou výbavou bude potěšením a domácnost bude vypadat čistě a upraveně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám