Hlavní obsah

Vydražte exkluzivní dárky od celebrit a podpořte tak týrané děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte opravdu originální vánoční dárky pro sebe a své blízké a přitom chcete podpořit dobrou věc, pak neváhejte a navštivte Vánoční charitativní aukci Nadace Naše dítě. Můžete tak získat například podepsaný dres fotbalisty Tomáše Rosického, kalendář pro rok 2009 fotbalového brankáře Petra Čecha s gólmanovým podpisem či více jak 80 dalších dárků od známých osobností.

Článek

Třetí ročník charitativní aukce začal 19. listopadu a potrvá až do 3. prosince 2008. Vše se bude odehrávat na stránkách www.nasedite.cz/charita . A máte se opravdu na co těšit.

Kromě již zmíněných exkluzivních dárků budete moci vydražit vstupenky na muzikálové představení od Moniky Absolonové, DVD či CD a značkovou mikinu od skupiny Chinaski, či šátek a CD od houslového virtuóza Pavla Šporcla.

Čekají na Vás úspěšné knihy o slavných herečkách a kalendář pro pamětníky od moderátora Aleše Cibulky či podepsaný kalendář známých českých sportovců.

Dárky, které nosí štěstí

Své soukromí pro aukci odhalili Miss ČR 2003 Lucie Váchová se snoubencem, jachtařem Davidem Křížkem. Do aukce věnují romantický dárek. Jedná se o skleněnou dózu s pískem z Karibiku z ostrova sv. Bartoloměj, kde končil letošní měsíční závod jachet z Francie do Karibiku TRANSAT AG2R, a kterého se David Křížek zúčastnil.

„Na ostrově jsem na Davida čekala v napětí, zda je v pořádku a těšila se, až závod dokončí, samozřejmě jsem věřila, že to zvládne a držela jsem pěsti“ říká televizní rosnička Lucie Váchová. „Shledání bylo šťastné a na památku jsme si dovezli tento karibský písek. Dlouho jsme přemýšleli, jaký předmět do aukce věnovat, a protože karibský písek nám přinesl štěstí, věříme, že stejně zafunguje i při Vánoční charitativní aukci Nadace Naše dítě a doufáme, že se vydraží za hezkou částku, která pomůže dětem,“ dodává David Křížek.

Dražit můžete i dvoje luxusní dámské hodinky Tissot, fotografii z Namibie známého fotografa Milana Schirla, vstupenky do Divadla Na Fidlovačce, eurovíkend, dětské stavebnice a knihy, značkový parfém, pánskou bundu ze zimní kolekce Vehicle, sportovní oblečení Moira, tiskárnu CANON a mnoho dalších zajímavých předmětů.

Vydražené peníze z této Vánoční aukce budou určeny na pomoc dětem týraným, zneužívaným, handicapovaným, dětem v těžkých životních situacích, pro které je nadace již řadu let velkou oporou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám