Hlavní obsah

Buďte tradiční a místo vánočních sms pošlete známým pohlednici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posílání vánočních pohlednic je dlouholetá tradice, která je nedílnou součástí Vánoc a oslav Nového roku. Lidé posílají podniková přání a vánoční pohlednice, aby upevnili vztahy jak na formální, tak na osobní úrovni.

Článek

Mezi přáteli a známými vánoční pohlednice vyjadřují pocity blízkosti a vzpomínku na naše blízké během vánočních svátků. Pro obchodní partnery je vánoční přání především výrazem poděkování a vyjádřením naděje, že tyto cenné vztahy budou i nadále pokračovat.

Nejoblíbenější tématikou vánočních pohlednic jsou scény ze zimní přírody, andělé, vánoční stromečky, věnce, Santa Klaus, Ježíšek, vánoční ozdoby a podobně. V podstatě se jedná o vše, co nám připomíná Vánoce, a to nám přináší vzpomínky na naše dětství a atmosféru Vánoc. Pohlednici byste měli vybírat podle toho, komu bude určena a jaký pocit u něj chcete vyvolat.

Na pohlednici napište osobní vzkaz a přání, své jméno a podpis. Pokud se jedná o vánoční přání v rámci vašich obchodních vztahů, i tehdy byste měli připojit svůj podpis, název firmy, případně logo vaší společnosti a připojit své osobní přání. V některých případech můžete na přání připojit i podpisy vašeho personálu, což ho učiní ještě osobnějším.

Posílání pohlednic a vánočních přání je krásný způsob, jak být v kontaktu se všemi těmi, kterých si vážíte a ceníte si vztahu mezi vámi.

Anketa

Jakým způsobem přejete svým blízkým k svátkům?
Vánoční pohlednicí
29,6 %
Zprávou sms
42,3 %
Telefonicky
2,4 %
Osobně
9,7 %
Emailem
9 %
Jinak
1,1 %
Nijak
5,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2092 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám