Hlavní obsah

Roman Vojtek oslaví letošní Vánoce v novém domě

Herec a zpěvák Roman Vojtek moc rád vzpomíná na své dětství. Především pak na Vánoce. „Už atmosféra před Štědrým večerem byla výjimečná. Měl jsem vždycky takový slavnostní pocit, ty vůně, a toho cukroví. Koukal jsem se na jednu pohádku za druhou a nemohl se dočkat večera,“ zasnil se Roman.

Článek

Jako každý kluk pátravě prohlížel dárky pod stromečkem a doufal, že se tam objeví nějaká technika. "Při rozbalování dárků jsem neměl rád ty měkké. Tam bylo vždy něco ´moc hezkého na sebe´... No, ale když jsem našel nějaké to auto, stavebnici, nebo hračku, byl jsem šťastný jak blecha.“ vypráví.

Vojtek doufá, že letos bude o Vánocích maximálně spokojený. „Myslím, že letošní Vánoce budou pro mě hodně výjimečné. Budu je poprvé trávit, jak se říká, ve svém. V novém domečku, do kterého jsme se letos přestěhovali. Trávit je budu samozřejmě se svou přítelkyní Terezkou a poté, co si rozdáme dárky, pojedeme k jejím rodičům na večeři, kde se potkáme i s další rodinou,“ říká.

Zpěvák se každý rok zapřísahá, že dárky nakoupí v klidu už v říjnu, ale nikdy mu to nevyjde. Nakonec to dopadne tak, že běhá po obchodech v největších tlačenicích.

Roman Vojtek si na zvyky příliš nepotrpí

„Na poslední chvíli to ale přece jen nenechávám, většinou to stihnu tak čtrnáct dní před Štědrým dnem,“ upřesňuje a dodává, že žádné tradiční vánoční zvyky nedodržuje.

„Zpěvu mám dost v divadle, takže koledy nezpívám, olovo nelijeme… Jen si prostě dáme kapříka se salátkem a rozdáme si dárečky. Nejdůležitější stejně je, že jsme spolu,“ konstatuje spokojeně.

A co by si on sám přál pod stromečkem najít?

„Momentálně mě žádná věc, po které bych vysloveně toužil, nenapadá, ale já mám radost z každého dárku. Ať to je oblečení, kosmetika nebo nějaká hračka pro chlapy. Mám na mysli třeba nějakou zábavnou elektroniku,“ podotýká.

A co koupí své přítelkyni? Roman jen vrtí hlavou: „To nemohu prozradit, protože pak by to už nebylo žádné překvapení.“

Reklama

Související témata:

Související články

Jan Přeučil: Vánoce nejsou o velkých darech

"Svátky vánoční jsou nesmírně krásnou a intimní tradicí. Každý člověk si najde svůj vlastní způsob, jak je slavit, a myslím, že je to tak dobře. Rozhodně...

Míša Dolinová bude o Vánocích hřešit

Herečka a moderátorka Míša Dolinová (43) má za sebou rozvodové řízení. Letošní Vánoce bude s největší pravděpodobností slavit spolu s dcerami Julinkou (9)...

Výběr článků

Načítám