Hlavní obsah

McCartney nechce o Vánocích s Millsovou ani slyšet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Modelka Heather Millsová, která během nedávného rozvodu nakydala na svého bývalého manžela Paula McCartneyho všechnu možnou špínu od alkoholu, drog až po násilnické sklony, má zřejmě hroší kůži. Nyní totiž navrhla, aby s jejich dcerou Beatricí strávili všichni tři společné rodinné Vánoce.

Článek

Tomuto návrhu se však bývalý člen Beatles jen zasmál. „Strávit s Heather byť jediný den je pro něj zcela nepředstavitelné,“ prohlásil McCartneyho blízký přítel.

Čtyřletá Beatrice by možná podobné uspořádání svátků uvítala, ale Paul, který dceři už představil svou novou přítelkyni, herečku Rosannu Arquettovou, to vůbec nepřipouští.

„Paul se nesmírně těší, že s malou stráví Štědrý den a klidně podle dohody nechá Heather, aby ji měla u sebe ty dny před tím, kdy se Vánoce chystají,“ dodává nejmenovaný přítel. „Paul se totiž strašně bojí, že dojde k nějaké scéně, a to kvůli dceři v žádném případě nechce.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám