Hlavní obsah

Madonna se těší na nejhezčí Vánoce v životě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Madonna, celým jménem Louisa Madonna Ciccione Madonna, přímo šílí radostí: Úřady v Malawi jí totiž konečně odsouhlasily adopci malého Davida Bandy, kterého přijala za svého spolu s manželem Guyem Ritchiem.

Článek

Proces, který konečně prohlásil adopci dnes již dvouletého Davida z a platnou, trval déle než rok. Mezitím se malý chlapec stal miláčkem celé rodiny a zpěvačka se děsila toho, že by ho měla vrátit zpět domů do Afriky.

“Snažila se to skrývat, ale kdo ji dobře zná, viděl, jak byla v posledních týdnech nervózní,” říká nejmenovaná Madonnina kamarádka a dodala: “Když se to povedlo, první, co jsem od ní slyšela, bylo, že letos ji čekají nejkrásnější Vánoce jejího života!”

A to i přesto, že se nedávno se objevila zpráva, že Madonna jako přívrženkyně židovského učení kabala Vánoce zrušila. Tak přesně to ale není.

“Neslaví přesně ani křesťanské Vánoce, ani židovskou Chanuku,” tvrdí rodinná přítelkyně. “Chtěli především omezit konzumní duch svátků, všechny její děti dostávají dárky, ale vždy jen tři věci. Ale sváteční atmosféru si všichni pravidelně užívají. A letos se těší dvojnásob.”

Není tak třeba se obávat, že by sedmiletý Rocco, dvouletý adoptovaný David, ani jedenáctiletá Lourdes měli o něco přijít. Naopak, podle jiného zdroje už Madonna spřádá plány na osvojení další černé holčičky. Prý proto, aby si “David měl s kým hrát”. Jeho věkový rozdíl od starších dětí připadá zpěvačce příliš velký.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám