Hlavní obsah

Kde ošetří bolavé zuby o Vánocích?

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce vám může zkazit spousta věcí a takové bolavé zuby nejsou výjimkou. I když dbáte na prevenci, bolest zubů vás může přepadnout kdykoliv. Nemusí jít vždy o zubní kaz, ale i takové vypadnutí plomby či ulomení zubu může být velmi nepříjemné. Nikdy se nespoléhejte na to, že bolest přejde a raději navštivte hned zubaře. Na internetu naleznete vaši nejbližší zubní pohotovost.

Článek

Během Vánoc je většina ordinací stomatologů zavřena a tak nám nic jiného nezbývá, než se obrátit na zubní pohotovost. Bohužel jen málokdo z nás ví, kde takovou pohotovost nalezne. Pomoci může server www.orbitklub.cz , kde naleznete aktuální seznam všech stomatologických pohotovostí v České republice, včetně telefonických kontaktů.

Vyhledávání ordinací je velmi jednoduché. Na úvodní stránce www.orbitklub.cz naleznete odkaz na vyhledávání ordinace, kde si jednoduše vyhledáte zubní pohotovost podle kraje nebo poštovního směrovacího čísla.

Zájemci mohou využít také internetovou poradnu, v níž na dotazy odpovídá zkušený stomatolog. V informačních článcích se dozvědí, jak si správně čistit zuby, či proč se jim chrup kazí..

Reklama

Související témata:

Související články

Bílé zuby již nejsou výhradou celebrit

Čím dál více lidí touží po krásném bílém úsměvu. Bohužel pouze pravidelná péče o chrup často nestačí. Aby Vaše zuby zářily jako hollywoodským hvězdám,...

Výběr článků

Načítám