Hlavní obsah

VIDEO: Pět nejhitovějších hraček pod vánoční stromeček

LONDÝN

Od stolních her až po tančící roboty, tak nějak vypadá nabídka letošních hraček. Nejslavnější a nejstarší londýnské hračkářství Hamleys proto sestavilo výběr nejžádanějších vánočních dárků. Do pětice nejoblíbenějších se dostaly opravdu kuriózní kousky.

Článek

Létající hmyz nebo roboti, inspirovaní postavičkami ze slavných animovaných seriálů, jsou hitem letošních Vánoc. Velká vážka na dálkové ovládání je tak trochu nestandardní dárek, ale snad proto se dostala do pětice favoritů.

Roztomilá panenka Iggle Piggle, z oblíbeného britského animovaného pořadu, dokáže nejen mrkat, ale i mluvit. Je vhodná pro malé holčičky, ale potěšila by možná i dospělou slečnu.

Pro chlapce se stal letošním největším hitem Homersapien robot. Tento nový a zcela netradiční vzhled slavného tlouštíka Homera Simpsona ze světově proslulého animovaného seriálu Simpsonovi příjemně překvapí i ty nejnáročnější.

A dalším nejžádanějším dárkem, který z velkého filmového plátna sestoupil rovnou do hračkářství, je Transformer Optimus Voice Changer. To je helma, která přemění jakýkoliv dětský hlas na robotický. V masce je totiž naprogramováno několik vět z filmu Transformers. Stolní hry se také objevily v top pět nejprodávanějších. Braniac je hra vhodná pro celou rodinu nejen na Vánoce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám