Hlavní obsah

Miss ČR 2004 Jana Doleželová dává exotické dárky

– PRAHA

Miss ČR 2004, modelka a doktorka farmacie Jana Doleželová, nepatří k lidem, kteří by vyběhli koupi dárky na Štědrý den dopoledne. V tomto směru neponechává nic náhodě.

Článek

„Dárky nakupuji v průběhu celého roku,“ řekla Doleželová. „Hodně cestuji a proto dávám ráda exotické dárky. Jakmile mi něco padne do oka a vybaví se mi určitá osoba k dané věci, koupím to, ať je třeba teprve červen. A doufám, že nějaké hodně zajímavé věci pořídím právě nyní na dovolené. V předvánočním shonu se tím pádem elegantně vyhnu přeplněným obchodům a frontám,“ konstatovala miss, která strávila konec listopadu na Seychelských ostrovech.

Miss ČR 2004 říká, že ji samotnou potěší jakákoliv maličkost. A když už dostane něco opravdu nevhodného, řeší situaci jednoduše.

„Nevhodné dárky je mi hloupé předávat dál nebo vyhodit, proto je mám uložené v krabici hluboko ve skříni. Moc tam toho ale není,“ říká s úsměvem. „Poslední dobou si totiž přeji jako dárek různé věci do mého nového bytu, sportovní výbavu a tom se nedá moc zkazit. Netradičním dárkem, i když ne Vánočním, pro mě nedávno byl výlet do Říma,“ dodává Jana Doleželová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám