Hlavní obsah

Tatiana Vilhelmová na advent vypíná telefony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Tatiana Vilhelmová na adventní neděli vypíná telefony a nekomunikuje s okolím, aby nic nerušilo sváteční pohodu. „Tuhle neděli dodržuji, je to pro mého muže (produkční Pavel Čihák) a dvouletého syna Františka soukromý čas a nikdo nás nesmí rušit. Ale do kostela nechodíme, opravdu dáváme přednost domácímu klidu,“ dodává herečka.

Článek

Vánoční stromeček musí být pravý a nesmějí na něm chybět ozdoby, které již mnoho pamatují. „Ty se dědí z generace na generaci, takže jsou to už takoví pamětníci...“ směje se.

Pokud Tatianu úplně nevysílí druhé kolo taneční soutěže StarDance, kde zatím excelovala se svým tanečním partnerem Petrem Čadkem, chystá se i s rodinou do hor. „František je ale ještě malý, tak to na žádné velké lyžování letos nevypadá,“ míní herečka, jež ztvárnila jednu z hlavních postav ve filmu Chyťte doktora, který v těchto dnech přichází do českých kin.

Tatianu Vilhelmovou a její kamarádku Aňu Geislerovou můžete před Vánoci nejsnadněji potkat na dobročinném bazaru pražského divadla Disk (14. – 17. 12.). „Bazar připravujeme společně s kolegou režisérem Peterem Butkem. Je s tím spoustu práce a až vše povede, bude snad čas i užít si Vánoce,“ říká Tatiana.

Reklama

Výběr článků

Načítám