Hlavní obsah

Jiří Pomeje s přítelkyní: Romantické vánoce ano, svatba zatím ne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herec a producent Jiří Pomeje, kterého nedávno soud osvobododil z podezření z mnohamiliónových podvodů, si chce letošních Vánoce maximálně užít. Na krušný rozvod s herečkou Michaelou Kuklovou se snaží úspěšně zapomenout a chystá romantické Vánoce s přítelkyní Denisou.

Článek

S Denisou se zná už deset měsíců. Oba se už dohodli, že si dají navzájem jen jediný dárek a bude prý z oblasti „kulturně duchovní,“ více Jiří zatím prozradit nechce,  protože by to pak nebylo žádné překvapení.

„Budou to naše první společné Vánoce. Já jsem Jihočech a rád dodržuji tradice, ať už se týkají jídla nebo vánočních zvyků. Určitě budeme tedy lít i olovo, pouštět po vodě skořápky, půlit jablíčka a Denisa si určitě hodí i střevícem. Jen nevím, jestli ta bota nevyletí balkónem. Bydlíme totiž v bytě jedna plus nula, půjčeném od přátel,“ řekl se smíchem Jiří. 

A pokud jim tradice naznačí, že je čeká veselka, půjdou do toho? „Já se svými finančními závazky se zatím nechci ani ženit, ani mít dítě. To je opravdu ten hlavní důvod, protože kdyby to bylo s Denisou celý život tak pěkné, jako po dobu, co se známe, bylo by to báječné a proti svatbě bych skutečně nic neměl. Nechci ale své ženě přidělat starosti, i když věřím, že se moje finanční situace do dvou let změní,“ prohlásil s nadějí Jiří Pomeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám