Hlavní obsah

Pod stromečkem udělají radost i dárkové poukazy

Novinky, Eva Rajlichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dárky mohou mít různé podoby, nemusí jít jen o klasické tajemné balíčky s mašlí převázané stuhou. Darovat se dá poukaz na kosmetiku, masáž, cvičení anebo zajímavý zážitek.

Článek

Trh se zajímavými zážitky je poměrně nová, ale zato dynamicky se rozvíjející oblast. Když vám dochází fantazie nebo máte pocit, že potenciální obdarovaný má již vše, můžete mu zpestřit život darováním poukazu například na let horkovzdušným balónem, skok padákem, atd.

Jako první začala na českém trhu v této oblasti působit společnost Den jak sen, která sem zážitkové dárky přivedla již v roce 2004. V současnosti nabízí asi stovku různých zážitků - např. floating, jízdy ve voze Hummer nebo dokonce let ve stíhačce MIG-31. Většinovým vlastníkem společnosti Den jak sen je od minulého týdne Sodexho Pass a tak se zážitky dají věnovat nejnověji i formou poukazu.

:. Darovat lze třeba i poukaz na masáž. Foto: Sodexho Pass

Zájem o dárkové poukazy roste

Dárkové poukazy ale nabízejí ve stále větší míře i malé firmy. "Nabízím dárkový poukaz na masáž v hodnotě 500 korun. Teď před Vánocemi se zájem o ně pochopitelně zvýšil, " říká Daniel Adam Balušek z masážního studia Klamovka.

K dostání jsou ale i dárkové poukázky do wellness studií - obdarovaný si pak může z nabídky zvolit podle svého vkusu - ať už například na taneční kurzy, lekce jógy atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám