Hlavní obsah

Šárka Vaňková se už čertů nebojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Šárka Vaňková (20) letos prožije doma u rodičů v Jirkově u Mostu Mikuláše i vánoční svátky. "Mikuláš k nám už opravdu nechodí, ale vzpomínám si, že jako malá jsem se ho strašně bála. Když jsem pak uviděla na ulici nějakého šedivého muže s vousama, měla jsem velmi nepříjemný pocit," řekla se smíchem první stříbrná SuperStar.

Článek

"Taky jsem strašně přemýšlela, jestli opravdu existují čerti. Měla jsem z nich šílený strach. Dneska se jich už nebojím, mě žádnej chlupatej chlap jen tak nerozhází, " dodala Vaňková.

Letos se moc těší, že už po Mikuláši začne spolu s maminkou péct vánoční cukroví.

"Děláme klasiku, pracny, vanilkové rohlíčky, ořechové karty. Určitě budeme mít zase jako každý rok spousty druhů," svěřila se. Také štědrovečerní menu bude stejné jako každý rok. Rybí polévka, salát, jablkový závin a cukroví.

Dárky pod stromeček ale Šárka ještě koupené nemá. Právě si láme hlavu, čím potěší své blízké. Nejvíc práce prý jí dá vymyslet nějaký originální dárek pro třináctiletého bráchu.

Ona sama nemá žádné zvláštní přání o tom, co by chtěla pod stromečkem najít. I když svátky prožije s rodinou přesto si doma udělá vánoční výzdobu a určitě bude pravidelně v době adventní zapalovat na věnci svíčky.

"Vánoce jsou o něčem jiném než o dárcích. Určitě mě nějaká maličkost potěší, ale já na dárcích vůbec netrvám. Mám ráda takové ty zbytečné  maličkosti. Nejlépe se do mého vkusu strefí máma. Ta mě totiž taky nejlíp zná" dodává Šárka.

Reklama

Výběr článků

Načítám