Hlavní obsah

Zoo ve Dvoře Králové zapojí školáky do vánočního zdobení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM

Zoo ve Dvoře Králové nabídne od 1. do 14. prosince možnost návštěvy areálu školám a školkám zdarma, podmínkou je, že se školy přihlásí na telefonním čísle 499 311 258 a pomohou zahradě s nazdobením vánočního stromku ozdobami, které školáci přinesou.

Článek

"Ozdoby mohou být koupené i vlastnoručně vyrobené, doporučujeme trvanlivější materiály, nevhodný je například papír," informovala Jana Myslivečková z dvorské zoo.

Vánoční stromečky, ozdoby i speciální osvětlení zpříjemní návštěvníkům od 1. prosince prohlídku areálu Zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem na Trutnovsku. Akce nazvaná Vánoční zoo se v dvorské zahradě bude konat až do konce ledna,

Areál zahrady bude v prosinci a v lednu přístupný až do 19:00, pokladny zavřou již v 16:00 pouze na Štědrý den a na Silvestra. Kromě vycházek kolem venkovních výběhů budou moci návštěvníci zamířit také do několika pavilonů zahrady. Do vánočně vyzdobené zoo každoročně míří tisíce lidí, akce Vánoce v zoo se ve Dvoře Králové poprvé uskutečnila v roce 1997.

Reklama

Výběr článků

Načítám