Hlavní obsah

Lucie Bílá zazpívá pro konto Bariéry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Lucie Bílá se stane osobností benefičního koncertu Hvězdy pod betlémskou hvězdou, který se koná v pražském Hudebním divadle Karlín 10. prosince od 19:30 hodin. Spolu s dalšími oblíbenými tvářemi muzikálové scény zazpívají směs muzikálových a vánočních skladeb.

Článek

Zpěvačka je patronkou Konta Bariéry, stěžejního projektu Nadace Charty 77, v jehož prospěch se koncert koná. Není vyloučeno, že zpěvačka návštěvníky  vyzve ke společnému zpěvu českých koled. Výtěžek pak poputuje na bezbariérové úpravy bytů, osobní asistenci pro nemohoucí či na koupi invalidních vozíků.

 "V podání předních českých umělců popové i klasické hudební scény, a to v různých hlasových kombinacích, se nám nabízí směs vánočních a muzikálových skladeb, ale na své si také přijdou milovníci klasické hudby a swingu," poznamenává pořadatelka koncertu ze společnosti Bon Art Production, která slavnostní večer pořádá ve spolupráci s Agenturou Karoliny Hromádkové a Hudebním divadlem Karlín.

Na koncertu zazpívají:  Leona Machálková, Ilona Csáková, Lucia Šoralová, Radim Schwab, mladinká Ewa Farná a Petr Kotvald. Můžeme se těšit i na sólisty Státní opery Janu Siberu a Jana Adamce. Také se tu blýskne devět mladých vokálních sboristů Gentlemen Singers. Večerem bude dále provázet Orchestr Státní opery Praha pod taktovkou Františka Drse.

Reklama

Výběr článků

Načítám