Hlavní obsah

Letos o Vánocích znovu zazáří Shrek

Zatímco Shrek 3 ještě stále běží v kinech, umělecký tým DreamWorks Animation už pracuje na dalším pokračování:Shrek 4 a téměř hotový je i půlhodinový vánoční speciál, který v originále nese název Shrek the Halls. Ten uvede televize ABC letos v prosinci.

Článek

I když se v něm objeví několik nových postav, budou v něm převážovat známé "tváře". Opět se v něm setkáme s hlasy Mika Myerse, Cameron Diazové, Eddie Murphyho a Antonia Banderase.

"Vrátíme se na některá známá místa a setkáme se se všemi hlavními skupinami postav. Tento příběh zapadá do filmové řady a v podstatě hladce navazuje tam, kde končí Shrek 3," řekl Zaslay.

Cílem televize ABC a společnosti DreamWorks Animation je uvést Shreka i na televizní obrazovky. Zaslay reagoval na otázku, zda by mělo jít o něco podobného, jako kdysi "Vánoční speciál Star Wars", se smíchem.

"Doufám, že ne, leda že by se tento speciál stal kultovní záležitostí. Vlastně se chystáme vysílat jej každé Vánoce, a to po dobu patnácti let. Takže to musí být divácky zajímavé a příběh musí svou kvalitou navazovat na ostatní filmy o Shrekovi. Zatím tento projekt vypadá velmi dobře."

Speciál bude režírovat Gary Trousdale (Kráska a zvíře) a producentem bude Teresa Chengová (Madagaskar) spolu s Ginou Shayovou (Spongebob v kalhotách).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám