Hlavní obsah

Lidé mohou sázet na to, zda budou letošní Vánoce bílé

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vypsané kurzy na to, zda budeme mít letos za okny bílou pokrývku, zatím v sázkových kancelářích nenajdete. Nicméně sázková kancelář Tipsport již jednomu sázkaři umožnila vsadit si, že Václavské náměstí bude 24. prosince pokryté vrstvou sněhu o tloušťce nejméně pět centimetrů. Dle bookmakerů sázkové kanceláře je tato možnost vysoce nepravděpodobná.

Článek

"Slíbil jsem v létě dětem, že se letos před rozbalováním dárků svezeme na sáňkách v centru Prahy. Napadlo mě, že bych si na to mohl i vsadit," líčí své pohnutky otec dvou malých dětí, který si na tuto individuální sázku vsadil dva tisíce korun. Bookmakeři Tipsportu mu vypsali kurz 25:1. Bude-li tedy sázka úspěšná, může se sázkař radovat z výplaty 50 000 korun.

"Relativně vysoký kurz, kterým jsme ohodnotili tuto sázku, vychází nejen z dostupných meteorologických prognóz, ale také ze statistických údajů Českého hydrometeorologického ústavu posledních několika let. Svou roli při stanovení kursu samozřejmě hrála zkušenost našich bookmakerů s vypisováním kursů na tak netradiční sázky," uvedl mluvčí sázkové kanceláře Tipsport Lubomír Ježek.

Nejde však rozhodně o první individuální sázku, která prosákla do médií. Známá je jistě sázka pěti tisíc korun, kdy jeden student věřil tomu, že Vratné lahve překonají v kinech divácký rekord, to se ale bohužel nestalo. Další sázkař si v loňském roce vsadil, že se do konce roku 2007 na Kubě uskuteční demokratické volby. Příliš času mu pro úspěšný konec sázky již nezbývá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám