Hlavní obsah

Missí Valentýn: vášnivé polibky a rušná noc

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Zapletalovy finalistky již v sobotu ráno odlétají na tradiční Školu miss, která se letos koná v americkém Las Vegas. O to více se snaží ty zadané trávit každou možnou chvíli se svými partnery. Vedení Miss ČR vyšlo dívkám vstříc, a tak mohly zadané finalistky trávit valentýnskou noc v pronajatém hotelu v centru Prahy i se svými partnery.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Dvanáctka dívek odlétá již v sobotu do Las Vegas.

Článek

Gott Gallery Restaurant přivítal ve středu večer dvanáctku finalistek dvacátého ročníku tradiční soutěže krásy Miss ČR. Ty zadané si své partnery přivedly a veřejně je představili.

Možnosti vzít si své partnery na hotelový pokoj dívky samozřejmě využívaly. V sobotu jim totiž začíná velký kolotoč, který skončí až samotným finálovým večerem v brněnském Boby Centru 15. března. A třem úspěšným z nich neskončí ani tímto dnem.

Večírku se zúčastnily i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, I.vicemiss Veronika Pompeová a finalistka loňského ročníku Lucie Petrišková. Nechyběla ani Miss World Taťána Kuchařová.

Stejně jako loni vám i letos poskytneme pravidelné zpravodajství ze Školy miss, která se letos koná v kolébce šoubyznysu a hazardu, Las Vegas.

Reklama

Související články

Nový rok missek - alkohol i předsevzetí

Panujících královen krásy soutěže Miss České republiky jsme se zeptali s jakými předsevzetími a plány vstupují do roku 2008, jubilejního roku tradiční soutěže...

Výběr článků

Načítám