Hlavní obsah

Valentýnský dárek na poslední chvíli

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zanedbali jste shánění dárku pro svůj protějšek na svátek všech zamilovaných? Není ještě pozdě, některé zážitkové agentury vám obratem pošlou poukaz, který si můžete sami vytisknout a být tak dnes večer připraveni, až se na vás budou upínat zvídavé pohledy vaší lásky. Připravili jsme vám tak pět tipů pro případ, že byste svého přítele či přítelkyni nechtěli zanedbat.

Článek

Nebudeme vás zahrnovat omšelými tipy jako jsou červená bonboniéra, rudá růže a velké kýčovité přání ve tvaru srdíčka. Podobné dárky vás jistě napadnou také a vězte, je to hrozné klišé. Jak vám má protějšek věřit, že ho milujete, když nevěnujete výběru podobného dárku více než deset vteřin.

Snídaně do postele

Zajímavým nápadem může být nechat si naservírovat kvalitní snídani přímo do postele. Čeká vás bohatá kontinentální snídaně s lahví sektu a jahodami v originálním košíku spojená s květinovým aranžmá. Snídat v posteli a zapíjet své první ranní jídlo šampaňským? Pokud si váš protějšek potrpí na podobný servis, jistě uspějete.

Růžový zábal

Je vaše přítelkyně či manželka unavená, vystresovaná a přímo jí kouká z očí, že by potřebovala pořádnou relaxaci. Splňte jí,co jí na očích vidíte a kupte jí růžový zábal. Její pokožka bude zahalena do směsi olejů, gelů a krémů s obsahem esenciálních olejů a vonným výtažkem z růžových okvětních lístků. Čeká ji také luxusní regenerační obličejová maska, která následuje po tělovém zábalu, zvláčňuje, hydratuje a vyživuje pleť. Možná ji po návratu ani nepoznáte.

Noc v oblacích

Pokud se neostýcháte vyjet v nejbližší době do hor a užít si romantiku tam, jistě váš protějšek nadchne noc v oblacích. Romantika při západu slunce, a pokud si přivstanete, tak zažijete také nádherný východ slunce. To vše v horském hotelu na Pradědu přímo v budově vysílače. A po probuzení na vás samozřejmě bude čekat čerstvě připravená snídaně.

Let balónem

Pokud má váš partner sklony k vyhledávání adrenalinových sportů, možná ho aspoň trochu potěšíte, když mu darujete vyhlídkový let balónem. Zhruba hodinový let horkovzdušným balónem ve výšce až půl kilometru totiž nadchne snad každého. Obdarovaný zažije nefalšovaný romantický přelet nad nádhernou krajinou v okolí zámku Konopiště. A to vše se sklenkou šampaňského v ruce. Připijte si na zdraví v půlkilometrové výšce.

Masáž pro těhotné ženy

A na konec dárek, který využije zřejmě jen málo z vás, ale ty ovšem zase zřejmě opravdu nadchne. Je vaše partnerka těhotná? Ukažte, že se do ní umíte vcítit a dopřejte jí speciální masáž vhodnou pro těhotné ženy. Relaxační masáž blahodárně působí na namáhanou pokožku břicha a jako prevence proti striím. Pomůže také odstranit bolesti hlavy a bolesti v oblasti bederní páteře.

Reklama

Výběr článků

Načítám