Hlavní obsah

Machálková má raději první máj než Valentýna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačku Leonu Machálkovou (40), stejně jako jejího partnera, architekta Bořka Šípka (58), valentýnský svátek zamilovaných nijak neprovokuje. Sice se na něj tento pár nijak zvlášť nepřipravuje, ale proti valentýnské výzdobě i případné oslavě nic nemají a každému ji ze srdce přejí.

Článek

"My ten svátek nepojímáme nijak zvlášť jako den s velkým D," prohlašuje Leona. "Rozhodně to není příležitost demonstrovat vzájemné city víc, než jindy, ale já třeba z divadla vím, že spousta lidí se na Valentýna moc těší.

Páry si plánují dopředu program a nejčastěji je to společná večeře," řekla Leona. Bořek dodává, že oni dva dávají přednost poněkud nahodilejšímu stylu života a systému ´proč jít na večeři zítra, když se nám chce dneska´.

"Dáváme věcem volný průchod, když je nálada a nutkání být spolu a chuť si někam zajít, tak jí okamžitě realizujeme," přisvědčila Leona.

Leona zároveň prozradila, že přece jen kromě tradičních svátků jako jsou Vánoce, Velikonoce a různé rodinné příležitosti, se s Bořkem a přáteli každoročně těší na pálení čarodějnic a následný první máj.

"Je to příjemné, když si uděláme ohníček a po zimě je konečně možné posedět venku. Vždycky si dopředu připravujeme i čarodějnici. Mě Valpružina noc a slovanská tradice noci ohňů a velkého tajemna oslovuje mnohem více než různé tendence slavit po americku. Stejně tak jako políbení od milovaného muže pod kvetoucím stromem na prvního máje," prozradila s úsměvem Leona.

Reklama

Související články

Když valentýnská večeře, tak stylová

Velmi originální valentýnský recept vám přináší šéfkuchař restaurace Červená Tabulka Tomáš Iltis. Pokud nemáte chuť, čas nebo náladu si jídlo připravit sami,...

Výběr článků

Načítám