Hlavní obsah

II. vicemiss ČR Chmelířová: Valentýna mám s přítelem každý den

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Valentýn slaví velké množství mladých lidí, nechybí mezi nimi ani II. vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová. Tento svátek všech zamilovaných ovšem nevnímá jako událost roku, na vědomí ho ovšem bere. Zvláště nyní, když je šťastně zamilovaná do jednoho extraligového hokejisty Milana, tak se na Valentýna těší dvojnásob.

Článek

Jeho příjmení, ani tým, prozradit médiím zatím nechce, přítel si to totiž nepřeje.

"Pamatuju si když jsem slavila Valentýna poprvé, bylo mi tak 12 let a byla jsem až po uši zamilovaná do jednoho kluka. Zjistila jsem si, kde bydlí, a pak mu tajně doručila do schránky přání, jak ho děsně miluju. Co si tak pamatuji, tak jsem se styděla tak moc, že jsem se ani nepodepsala," vzpomínala pro Novinky s úsměvem pohledná Znojemačka.

S přítelem Milanem je zatím prý vztah bezchybný. "Snažíme se spolu trávit hezké dny, jak je to jen možné. Často vyrážíme na výlety, chodíme na romantické večeře, povídáme si u vína a každou chvílí mě obklopuje květinami, ani nemusí být Valentýn. My máme takový svůj malý Valentýn totiž každý den," pokračovala zasněně Chmelířová.

Chystají výlet po Evropě

"Jediné co mě trochu mrzí, je to, že si letošní Valentýn budu muset s přítelem trochu posunout, jelikož budu na předvádět na módním veletrhu Kabo. Přítel ale říkal, že chce Valentýn spojit s mým svátkem, který je o týden dříve a udělat si nějaký pohodový den v lázních - masáže, vířivky atd. Z toho bych měla velkou radost, relax bude po těch několika náročných dnech potřeba," řekla Novinkám třetí nejkrásnější dívka roku 2007.

"Jak příteli skončí sezóna, tak plánujeme výlet po evropských metropolích, chceme se podívat do Vídně, ale láká nás i Paříž a Řím. Ještě uvidíme, jak to vyjde. Hlavní pro mě teď je, že mám přítele, kterého moooc miluju," uzavřela šťastným hlasem povídání Veronika Chmelířová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám