Hlavní obsah

Ivana Nevludová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: SPD
Článek

Ivana Nevludová je česká politička a účetní. Od října 2017 je poslankyní Poslanecké sněmovny PČR. Byla členkou hnutí SPD, ale v roce 2019 z něj vystoupila.

Nevludová se narodila 29. července 1977 v Opavě. Pracuje jako účetní. V letech 2003 až 2014 byla jednatelkou firmy Pohl.consult.

Byla členkou hnutí SPD, kde zastávala funkci druhé místopředsedkyně Regionálního klubu SPD Moravskoslezského kraje. Dne 15. března společně s poslanci Volným a Bojkem vystoupila z SPD a stala se s nimi členkou nového hnutí Jednotní - Alternativa pro Patrioty.

V krajských volbách v roce 2016 kandidovala do zastupitelstva Moravskoslezského kraje, ale neuspěla. V roce 2017 kandidovala do Poslanecké sněmovny v Moravskoslezském kraji a byla zvolena poslankyní.

Na Facebooku je členkou několika skupin, například „STOP ISLAMU“, „JSME PROTI OPĚTOVNÉ INVAZI AMERICKÉHO KONVOJE!“, „Miluji kapelu Ortel…” či „Podporujeme svého prezidenta Miloše Zemana“.

V současnosti žije v obci Pustá Polom na Opavsku. Je vdaná.

Články k tématu