Hlavní obsah

Nadace rodiny Komárkových pomůže seniorům

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadace Karel Komárek Family Foundation (KKFF) nabízí rychlé granty na podporu organizací, které pomáhají seniorům ohroženým současnou situací. Nestátní neziskové organizace se sídlem v Česku mohou žádat o podporu od 20 tisíc do 200 tisíc korun, a to i opakovaně.

Foto: KKCG

Karel Komárek

Článek

„V tuto chvíli není stanoven finanční strop pro celkovou pomoc. Spíše čekáme na kvalitu a potřebnost toho, co budou organizace žádat,“ řekla Právu mluvčí Komárkovy skupiny KKCG Dana Dvořáková.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Podporu od nadace rodiny Komárkových mohou dostat organizace, které se věnují například zajištění běžných každodenních potřeb seniorů, pečovatelské službě, komunitním projektům i jakýmkoli dalším projektům, které jsou cíleny na podporu seniorů v současné krizové situaci i pro dobu po akutní krizi.

Česko má druhou oběť koronaviru. V havířovské nemocnici zemřel 45letý muž

Koronavirus

„Monitorovali jsme situaci, oslovili řadu organizací a diskutovali s nimi o jejich aktuálních potřebách. Naším záměrem je poskytovat rychlou, cílenou pomoc, a proto podpoříme odborníky, kteří jsou pro nás zárukou toho, že udělené granty budou mít potřebný dopad,“ uvedl ředitel KKFF Luboš Veselý.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám