Hlavní obsah

Tramvaj v Olomouci srazila chlapce

• Aktualizováno

V Olomouci nedaleko vlakového nádraží srazila v úterý v podvečer tramvaj chlapce. Hoch utrpěl těžké zranění a v kritickém stavu byl převezen do nemocnice. Podle policie nehoda zastavila provoz tramvají. Okolnosti nehody se vyšetřují.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Ilustrační foto

Článek

"Utrpěl poranění po celém těle, která jsou ohrožující na životě, zejména jde o poranění hlavy. Rozhodovat budou příští hodiny," řekl mluvčí olomoucké fakultní nemocnice Egon Havrlant.

Nehoda se stala podle krajské policejní mluvčí Marie Štrbákové za křižovatkou ulice Vejdovského ve směru k hlavnímu vlakovému nádraží.

"Nezletilý byl s matkou. V místě, kde se míjejí tramvaje, vběhl pod tramvaj. Utrpěl život ohrožující zranění," uvedla policejní mluvčí.

Podle náměstka ředitele krajské záchranné služby Jana Weinberga šlo o patnáctiletého chlapce. "Po sražení tramvají musel být vyproštěn a byl na místě resuscitován. V kritickém stavu byl převezen na urgentní příjem," řekl Weinberg.

Reklama

Související články

Víkendové nehody nepřežilo devět lidí

Na českých silnicích od pátku do neděle zemřelo zatím devět lidí. Nejméně 12 dalších je těžce zraněno. Obětí nehod je tak více než o letošním dušičkovém...

Výběr článků

Načítám