Hlavní obsah

Sázení byla chyba, přiznal Jágr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

"Udělal jsem chybu. Byla to hloupost," kál se v zámořském tisku za své sázky přes internet český útočník Jaromír Jágr. Na internetu prosázel více než půl miliónu dolarů, dluh však podle svých slov již splatil. "Nebylo to nelegální. Každopádně je to pryč, všechno jsem vyrovnal před čtyřmi lety," zdůraznila hvězda Washingtonu Capitals.

Foto: Jiří Růzha

Farmářské trhy na náměstí v Žatci

Článek

Jágr dále prohlásil, že netuší, proč celá kauza vypukla až nyní. "Nevím, proč se tak stalo. Je to už dávná záležitost, vždyť k tomu došlo v roce 1998," divil se hráč.

Jágr podle šéfa sázkové kanceláře CaribSports z Belize Williama Caesara dluh, rozdělený na několik splátek, dosud nevyrovnal. Proto, aby na hokejistu zatlačil, se rozhodl majitel firmy případ zveřejnit. Příběh pustil do světa magazín Sports Illustrated.

Český hokejista nebude za aféru nijak potrestán, nesázel totiž na zápasy NHL. Ani nemohl, podle Caesara firma Jágrovi zamezila přístup k takovým sázkám. "To by nás mohl i zničit," řekl k tomu Caesar.

Reklama

Související témata:

Související články

Jágra trápí zranění a dluhy za sázky

Český hokejový útočník Jaromír Jágr se po aféře s daňovými nedoplatky opět ocitl v centru pozornosti médií. Podle časopisu Sports Illustrated má 31letý Jágr...

Výběr článků

Načítám