Hlavní obsah

Evropa pokukuje po českých fotbalistech

Novinky, Karel Felt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ROTTERDAM

Ještě nezačal ani kvalifikační duel s Nizozemskem a kolem českých fotbalistů je pořádně živo. Velký zájem o české reprezentanty údajně projevují hlavně italské kluby. AC Milán má prý zájem o Tomáše Ujfalušiho z Hamburku a Tomáše Rosického z Dortmundu. Juventus Turín by zase rád získal sparťanského obránce Zdeňka Grygeru.

Foto: Jiří Hurt

6letý Péťa

Článek

"Vím o tom zatím jen z doslechu. V této fázi je to spíš záležitost manažera. Nezabývám se tím, věnuji se fotbalu, ale samozřejmě vím, že AC Milán je víc než Hamburk," naznačil Tomáš Ujfaluši, že by se zájmu italského gigantu nebránil.

"Už se mluvilo o Barceloně, teď zase o Milánu. Nedělám si s tím hlavu. Dortmund mě určitě jen tak nepustí. Mám sice raději španělský fotbal, ale Milán je také velkoklub," dodal Tomáš Rosický.

O Čecha je prý zájem ve Francii i za kanálem

Také Zdeněk Grygera přiznal, že o zájmu Juventusu ví: "Pavel Nedvěd mi neříkal nic konkrétního, i když mluvil o tom, že pozorovatelé z Turína budou v Rotterdamu v hledišti. Ale něco už jsem zaslechl i odjinud, ale zatím se mnou nikdo nejednal. Rozhodně se tím nenechám rozhodit. Určitě se v pravou chvíli vše dozvím."

O Petra Čecha je údajně zájem z Arsenalu, Newcastlu, ale také z Paris St. Germain a Monaka. Česká jednička mezi tyčemi se však také těmito informacemi netrápí. "Na to mám manažera, aby jednal," konstatoval Čech.

Reklama

Související články

Reprezentaci zdržela rotterdamská mlha

Čeští fotbalisté už jsou v Rotterdamu. Do Nizozemska sice doletěli kvůli mlze s bezmála hodinovým zpožděním, ale před sobotní kvalifikační bitvou s domácí...

Výběr článků

Načítám