Hlavní obsah

Bohemians: nechceme držet Spartu v šachu

– PRAHA

Vedení pražských Bohemians na pondělním jednání představenstva klubu rozhodne, zda se odvolá proti rozhodnutí ligové komise. Ta v pátek kontumovala výsledek utkání 28. kola Bohemians - Sparta ve prospěch týmu z Letné.

Foto: Josef Zajíc

Česko zpívá koledy. I v Ostravě.

Článek

Sparta kvůli možnému odvolání ze strany Bohemians stále nemá jistotu zisku tří bodů za kontumační vítězství 3:0, a fotbalová liga tak stále de facto postrádá svého mistra. Zástupci Bohemians tvrdí, že pokud se skutečně odvolají, učiní tak co nejdříve to bude možné. Nechtějí prý pražskou Spartu držet v šachu.

Bohemians se proti verdiktu mohou odvolat do 15 dnů od jeho doručení. "Zatím jsme jej neobdrželi, ale čekáme, že nám přijde v nejbližších dnech, pravděpodobně na začátku týdne," řekl ředitel klubu Jan Kavalírek.

Kavalírek: odovolání je velmi pravděpodobné

"V pondělí máme mimořádné zasedání představenstva klubu a na něm rozhodneme, zda se vůbec odvoláme. Osobně jsem přesvědčen o tom, že je možnost odvolání velmi pravděpodobná," dodal Kavalírek.

Současně řekl, že klub by následně s jeho podáním neváhal. "Víme, že Sparta stále nemá potvrzený titul, ale my nikoho nechceme držet v šachu. Odvolali bychom se co nejdříve to bude možné," zdůraznil Kavalírek.

Protest Bohemians by projednávala revizní komise. Pokud by původní stanovisko ligové komise potvrdila, Sparta by už před posledním kolem ve Zlíně získala mistrovskou definitivu a Bohemians by zároveň sestoupili do druhé ligy.

Reklama

Související články

Výhra Bohemians v lize neudržela

Fotbalisté pražských Bohemians dokázali v utkání předposledního ligového kola zvítězit na hřišti Teplic 1:0, přesto spolu s Hradcem Králové nejvyšší soutěže...

Výběr článků

Načítám