Hlavní obsah

Bohemians loví pro druhou ligu exotické posily

– PRAHA

Bohemians Praha, fotbaloví 'klokani', možná vstoupí do druholigových bojů s exotickými posilami. Chtějí totiž vyzkoušet dva japonské hráče, od nichž si slibují vstup některé z firem ze země vycházejícího slunce do klubu, a na testech by se navíc mohli objevit i fotbalisté z afrického Senegalu.

Článek

Oba Japonci už do Prahy dorazili. Přišli na doporučení někdejšího hráče Bohemians Stanislava Levého, který je koučem Saarbrückenu, hrajícího třetí německou ligu. Tam se asijští fotbalisté nevešli do kádru kvůli přísnému limitu pro hráče pocházející ze zemí mimo EU. Oba mají dostat šanci v přípravných zápasech Bohemians.

"Od Japonců si slibujeme i přilákání některé z japonských firem ke vstupu do klubu," prozradil na internetové stránce klubu prezident Pavel Švarc.

O tom, kdo se po Dušanu Uhrinovi ujme trenérské taktovky a 23. června zahájí s týmem přípravu, se však zatím jen spekuluje, definitivní rozhodnutí ještě nepadlo. V zákulisí se však nejvíce mluví o tom, že by tým mohli vést někdejší hráči Karol Dobiaš a Zdeněk Hruška.

Reklama

Výběr článků

Načítám