Hlavní obsah

Vyhledávací box na Novinkách - jak ho používat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Abychom vám usnadnili vyhledávání na internetu, připravili jsme pro vás speciální vyhledávací box, který je rychle dostupný z jakéhokoliv článku na Novinkách.

Článek

Potřebujete rychle něco vyhledat? Další informace o nějaké osobě, sídlo firmy nebo informace o výrobku? Pomoci vám může vyhledávač Seznam.cz, a to prostřednictvím speciálního vyhledávacího boxu.

Práce s vyhledávacím boxem je velmi jednoduchá. Vstupte do libovolného článku na Novinkách a dvakrát klepněte na jakékoliv slovo (může jít o slovo v titulku, v perexu či v textu článku). Poté se zobrazí vyhledávací box:

Foto: Novinky

Vyhledávací box (obr. 1)

V boxu se objeví první tři výsledky, které vyhledávač Seznam našel. Klepnutím na vybraný výsledek zobrazíte příslušnou stránku.

V horní části boxu je vyhledávací pole, ve kterém můžete případně zadat jiný hledaný výraz. V takovém případě se pak otevře nová stránka s vyhledávačem Seznam.cz i s nalezenými výsledky.

V dolní části pak můžete najít odkazy na další vyhledávání na službách Firmy.cz, Encyklopedie.seznam.cz a Zbozi.cz. K dispozici je také počet nalezených výsledků.

TIP
Chcete-li vyhledat více slov, stiskněte klávesu CTRL (držte ji stisknutou) a označte text, který chcete vyhledat. Poté klávesu CTRL a levé tlačítko myši pusťte. Zobrazí se vyhledávací box s nalezenými výsledky.

Reklama

Výběr článků

Načítám