Hlavní obsah

DOKUMENT: Prohlášení Jiřího a Zuzany Paroubkových

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předseda ČSSD Jiří Paroubek a jeho žena Zuzana vydali společné tiskové prohlášení, ve kterém vysvětlují, že se rozhodli ukončit manželství.

Článek

Před několika měsíci jsme se společně dohodli na ukončení našeho manželství a našem rozchodu. Právní zástupci v současné době na rozvodu pracují. V současné době nežijeme již určitou dobu ve společné domácnosti, přesto jsme v poslední době společně plnili celou řadu společenských povinností. O celé věci byli dosud informováni jen naši nejbližší přátelé a příbuzní. Neviděli jsme důvod informovat zatím o našem rozhodnutí veřejnost.

Kampaň Blesku, která v těchto dnech probíhá, celou věc změnila. Náš rozchod je přátelský a vládne mezi námi dohoda i pokud jde o rozdělení společného majetku.

V Praze dne 30. června 2007 Jiří a Zuzana Paroubkovi 

Prohlášení Jiřího Paroubka k rozchodu s manželkou

Jsme dohodnuti, že i v dalších letech budu podporovat veřejně prospěšné aktivity své současné manželky Zuzany Paroubkové. Po ukončení své politické dráhy se chci podílet na její veřejné činnosti výrazněji.

Prohlášení Jiřího Paroubka k současné osobní situaci

V posledních týdnech se mou partnerkou stala slečna Mgr. Petra Kováčová.

Jiří Paroubek 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám