Hlavní obsah

Na Prahu obyvatelka nejexotičtějšího ostrova světa nikdy nezapomene

Když přiletíte na Velikonoční ostrov, tak očekáváte, že si místní vaši vlast budou spojovat s Pavlem Pavlem, který měl rozhýbat tamější sochy. Cestování je ale nevyzpytatelné, a tak naše hostitelka měla Česko spojené bohužel s něčím úplně jiným. A Prahu především. Velikonoční ostrov jsme projeli na Velikonoce roku 2019 a naše zážitky si můžete poslechnout v novém díle podcastu Pas a pusu.

 
Článek

K poslechu podcastu, který si můžete pustit v našem přehrávači nebo na svých oblíbených podcastových platformách, si můžete přečíst také naši velikonoční reportáž z Velikonočního ostrova. Pakliže si rádi prohlížíte exotická letiště po celém světě, nahlédněte s námi i do nejodlehlejšího letiště světa, kde si můžete udělat i piknik. A pokud jste podobní nadšenci do cestování jako já, sledujte mě na Instagramu.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám