Hlavní obsah

DEN PO DNI: Návštěva Renée Zellwegerové ve Varech

– KARLOVY VARY
Novinky, far, lh

Ještě v pátek odpoledne to vypadalo s příjezdem hlavní hvězdy zahájení festivalu dost nahnutě. Ztratily se jí totiž kufry. Jenže herečka, kterou proslavila role zakomplexované Bridget Jones, se ukázala jako velký formát. A dorazila. A kolem ní se spustily drby. Některé uvěřitelné, jiné ověřitelné a jiné neuvěřitelné.

Článek

Zellwegerová ozdobila zahajovací ceremoniál, uvedla svůj nový film Miss Potter a povečeřela s prezidenty. My vám přinášíme Renée Zellwegerovou den po dni v Karlových Varech.

Hvězda již z Varů odcestovala. V zákulisí kolem ní však stále doznívá milión drbů.

Třeba to, že nechtěla ve Varech spát a raději se vracela do Prahy, kde se jí líbilo více. Anebo to, že si po ztrátě zavazadel vyžádala speciálně krejčíře z Paříže, který rychle sbalil své kufry a přiletěl do Česka vzít jí míry na nové šaty.

PÁTEK odpoledne:

Zpráva o ztrátě Zellwegerových zavazadel na londýnském letišti zasáhla její fanoušky. Její příjezd sice ohrožen nebyl, zato však luxusní róby slavné herečky bloudily kdesi v letištních katakombách.

PÁTEK večer:

Na slavností zahájení festivalu v 19 hodin přijela největší hvězda letošního ročníku v džínsách a černé blůzce. I tak byla okouzlující. Na galavečeru předala křišťálový glóbus legendě české animace Břetislavu Pojarovi. V dojemném projevu ocenila jeho práci, podle svých slov pro sebe objevila nového hrdinu.

Po skončení zahajovací projekce se hvězda a laureátka Oscara zúčastnila opening party s vybranými hosty, chody a drinky v Grandhotelu Pupp. Zda ochutnala Becherovku není však jisté. Agentury tuto zprávu nepotvrdily, ani nevyvrátily!

SOBOTA dopoledne:

Mezi novináři se rozkřiklo, že ztracená bagáž hollywoodské star se našla. Renée si dojela pro věci osobně do Prahy, kde se shledala se svými ztracenými róbami. Setkání to muselo být dojemné!

Ve tři hodiny odpoledne, před uvedením svého nového snímku Miss Potter ve Velkém sále hotelu Thermal, zapózovala v něžných, tmavě modrých šatech. Z malé, poměrně nenápadné blondýnky se vyloupla sexy krasavice.

SOBOTA večer:

Pozvání od prezidenta republiky na večeři do Puppu se neodmítá. Doprovod Zellwegerové dělal také jiný prezident, prezident festivalu Jiří Bartoška. Na vlastní žádost Renée byl pozván i Břetislav Pojar, který kvůli tomu musel odejít dříve ze své projekce. Americká hvězda zvolila černé šaty, klasického střihu ozdobené hravými, kubistickými detaily.

Pozdě v noci opustila Renée Zellwegerová město. 

TAKÉ ZAZNĚLO:
"Objevila jsem pro sebe nového hrdinu," řekla o Břetislavu Pojarovi.
"Není obvyklé, aby hollywoodská hvězda takového formátu věnovala tolik času a seznámila se s dílem českého filmaře," ocenil proslov Zellwegerové Marek Eben.
"Když jsme psali scénář, překvapilo mě, jak málo o ní víme. Byla to výjimečná žena s výjimečným osudem," popsala přípravu filmu Miss Potter a doplnila, že jí její příběh ze začátku připada jako fikce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám