Hlavní obsah

Tenisový turnaj ozdobily modelky

– KARLOVY VARY
Právo, Rudolf Voleman

Modelky v čele Andreou Verešovou ozdobily ve čtvrtek tenisový turnaj v karlovarském Gejzírparku, kterého se v rámci mezinárodního filmového festivalu zúčastnili také Pavel Zedníček a předseda ODS Mirek Topolánek.

Článek

"Jdu do turnaje s předsevzetím přežít první kolo," hlásil Topolánek před zahájením turnaje, do kterého nastoupil ve dvojici s Bronislavem Ciencialou, nestorem karlovarských tenisových turnajů v době konání filmových festivalů.

První kolo Topolánek nakonec zvládli poměrně hladce 6:2. "Naše měřící zařízení ukazuje nový rekord turnaje 197 km v hodině při podání Topolánka," vtipkoval moderátor k utkání na centrálním dvorci Gejízírparku.

Na kurtu číslo pět ale probíhala další zajímavé utkání, protože zde stáli vedle sebe tenisový reprezentant Jiří Novák a herec Pavel Zedníček. "Viděli jsme nyní několik skvělých okamžiků pana Zedníčka, škoda jen, že u toho ani jednou nebyl míček," žertoval na adresu populárního herce moderátor. "To jsi měl hrát," peskoval na oko Novák, když se Zedníček skrčil až k zemi před prudkým míčkem na tělo. 

"Musím nenápadně ukázat ten nápis," vtipkoval naopak Zedníček o přestávce s ručníkem s nápisem Roland Garos 2006. "Jsem tam letos hrál, kurňa," dodal a začal se divit, že se Novák při utkání, které vyhráli bez ztráty hry, vůbec nezpotil. "Za to ty si bereš už třetí triko," vtipkoval opět moderátor, který opakovaně zval Zedníčka na fiktivní antidopingovou kontrolu.

"Hrálo se mi opravdu skvěle," hodnotil turnaj Zedníček. "Moc pravidelně netrénuji, ale poslední dva dny v Karlových Varech jsem se na turnaj připravoval," připustil . "Byla to fantazie," potvrdil Novák. "Můj spoluhráč Pavel Zedníček mě překvapil mnoha valašskými dvojúdery a také řadou skvělých forhendů a bekhendů," pochvaloval si. "Další rok se určitě přihlásíme na čtyřhru na Wimbledon," dodal s úsměvem.

"O valašském dvojúderu nic nevím, ačkoliv jsem také Valach," podivoval se Topolánek. "Já ale znám valašské kapky, ale ty dnes nemohu užívat, protože budu ještě řídit. To asi loňské vítězství neobhájíme," kroutil hlavou.

Topolánek v loňském roce skutečně se Ctislavem Dosedělem vyhrál, protože do finále naskočil namísto prezidenta Václava Klause, který se zranil. Klaus letošní tenisový turnaj vynechal. "Odletěl někam pryč," uvedl moderátor turnaje. A Topolánek měl s předpovědí pravdu, vypadl totiž ve druhém kole po boji v tie- breaku.

Reklama

Výběr článků

Načítám