Hlavní obsah

Jak se akreditovat na MFF Karlovy Vary

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Podobně jako v minulých letech si mohou návštěvníci od 29. června zakoupit kartu Festival Pass. Její držitelé tak budou mít nárok na 3 vstupenky zdarma na 3 různá představení.

Článek

Kartu Festival Pass zakoupíte od 29. června v kterékoli festivalové pokladně pro veřejnost a umožňuje návštěvníkům si denně vyzvedávat zdarma až 3 vstupenky na 3 různá festivalová představení. Vstupenky extra navíc lze zakoupit za 65 Kč (50 Kč). Kartu si můžete koupit na 1, 3, 5 dní nebo na celou dobu festivalu.

Festival Pass v plné ceně stojí 1000 korun a platí na celou dobu festivalu. Zlevněná karta je za 700 korun, nárok na slevu mají studenti, držitelé karty ZTP a důchodci, kteří se prokážou platnými průkazy. Za 1 den návštěvník zaplatí 200 korun (sleva 150 Kč), za 3 dny 500 korun (350 Kč) a 5 dní 700 (450 Kč).

Kromě vstupenek má držitel Festival Passu volný vstup do:

  • kteréhokoli kina bez vstupenky (pět minut před začátkem představení, pokud není sál plně obsazen, a to na pokyny vedoucích kinosálů)
  • klubu Peklo v hotelu Thermal
  • Lázní I, kde je možné si s kartou koupit zlevněné vstupenky
  • bazénu v hotelu Thermal
  • na tiskové konference v hotelu Thermal (pouze ve výjimečných případech je sál zcela zaplněn akreditovanými novináři, kteří mají při vstupu přednost)

Reklama

Výběr článků

Načítám