Hlavní obsah

Superstar pracují i na Silvestra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Od skončení soutěže Česko hledá Superstar, která byla mohutně podporována diváky, jsou finalisté obou řad soutěže stále v jednom kole. O svátcích si mohou dovolit jen pár dnů volna a většina z nich bude hned po vánočních dnech opět pracovat. Na silvestrovský večer mají nasmlouvané koncerty, vystoupení či muzikály.

Článek

Finalista druhého kola Česko hledá Superstar Petr Bende vydal v listopadu nové album s jednoduchým názvem Petr Bende. Na Silvestra zahraje živě několik z patnácti skladeb z alba v Silvestrovské noci s Andělem na druhém programu České televize. Začátek je dvacet minut po jednadvacáté hodině.

Pětadvacetiletý budoucí lékař Ali Amiri bude pracovat. V Plzni bude mít totiž nejspíš vystoupení. "Ještě nevím, jestli bude vystoupení v Plzni nebo v Praze, ale rozhodně budu pracovat, a jsem docela rád," svěřil se Ali.

Savka pojede do Švýcarska

Tomáš Savka se chystá za otcem, který se odstěhoval do zahraničí, když byly Tomášovi tři roky. "Hned po Štědrém dnu, 25. prosince, odjíždím do Švýcarska za svým tátou, kde nejspíš strávím i Silvestra. Možná se ale na oslavy Nového roku vrátím do Prahy, ještě nevím, uvidím podle situace."

Poslední den v tomto roce se Tomáš sice objeví v Silvestru televize Nova, ale pořad je již předtočen, takže si účinkující mohou klidně užívat v soukromí.

Exotická kráska Janika Kolářová je nyní v Německu a zůstává tam i na Silvestra. "V německém městě Germering budu mít představení muzikálu Hair, takže se do Česka dostanu až v novém roce."

Reklama

Výběr článků

Načítám