Hlavní obsah

VÝHERCI 3. DNE SOUTĚŽE: Kdo je Santa Claus?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí jsme odstartovali soutěž Kdo je Santa Claus? Na první fotografii se skrýval zpěvák, vítěz druhého ročníku Česko hledá SuperStar Vlastiml Horváth. Na druhé byl desetibojař Tomáš Dvořák a na třetí fotografii je ministr vnitra František Bublan. Tipovali jste například, že v santaclausovském kostýmů se schovává Milan Baroš, Sadám Husajn, Alberto Tomba, Leoš Mareš, Robbie Williams nebo John Travolta.

Článek

Ze správných odpovědí jsme vybrali tři nejrychlejší.

3. fotografie:

1. cena: Sportovní mikina (buď pánská či dámská  - podle výherce)

Miroslava Fišerová, Turnov

2. cena: Bílé sportovní tričko

Bohumila Chmielová, Třinec

3. cena: Propiska a počítačová myš

Roman Turoň, Třinec

Ceny do soutěže poskytl portál Seznam. cz.

3. Fotografie byly postupně uveřejněny na stránkách zpravodajského serveru Novinky.cz od 12. prosince do 15. prosince.

4.  Tři vítězové u každé fotografie byli ti, kteří jako první správně tipli, kdo se na fotografii skrývá.

5. Jak odpovídat: Měli jste vepsat nejprve příjmení a následně křestní jméno osobnosti do políčka subject (předmět) na e-mail soutez@novinky.cz.  Do těla zprávy jste měli napsat své údaje, kontaktní adresu a telefon.

6. Soutěžící mohli tipovat u jedné fotografie jen jednou za den.

7. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. Výhry nelze vyplatit v hotovosti ani je vymáhat právní cestou.

8. Účastníkem soutěže se stává každý, kdo akceptuje pravidla soutěže a odpoví na  soutěžní otázku. Soutěžící jsou v systému identifikováni emailem, ze kterého odesílají odpovědi na soutěžní otázku.

9. Soutěže se mohli zúčastnit občané České republiky nebo osoby s trvalým pobytem na území České republiky starší 18 let, a to při splnění výše uvedených podmínek.

10. Ceny zašleme mimopražským výhercům poštou.

11. Organizátorem soutěže je Borgis, a.s., Slezská 13, Praha ve spolupráci se společností Seznam.cz.

12. Až do odvolání organizátora vyjadřují soutěžící účastí v soutěži souhlas se zařazením do databáze organizátora soutěže, tj. Borgis, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Zejména má organizátor právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.novinky.cz.

13. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor má právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám