Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 27. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Mlčením člověk mnoho řečí odbude

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Potěší vás zpráva, že místo, o které jste projevili zájem, bude brzy volné a pokud chcete, můžete ho získat. Poděkovat můžete známému, který splnil svůj slib. Potkáte přátele, se kterými se musíte na chvíli zastavit nebo si jít někam sednout.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Dozvíte se zajímavou novinku. Člověk, který vám nedávno ublížil, dostal konečně svoje. Čeká vás

rozhovor, který vám usnadní cestu k vytouženému cíli. Hodně záleží na vašem vystupování, ale podcenit nelze ani elegantní zevnějšek.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Máte-li nějaké nevyřízené záležitosti na úřadech, měli byste tam zaběhnout. Dnes máte velký dar výmluvnosti a přejí vám planety. Pozor na nevhodný krok, kterým byste zarmoutili milovanou osobu ani se nenadějete.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Ve firmě bude ještě chvíli přetrvávat sváteční atmosféra. Respektujte to a zdržte se aktivity, která by nutila kolegy k zvýšenému výkonu. Takhle byste si oblibu určitě nezískali. Starší děti přijdou s vlastní představou rozloučení se starým rokem.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Ozvou se známí, kteří na vás před Vánocemi neměli čas. Budete velkorysí a zdržíte se jízlivých komentářů. V zaměstnání toho do konce roku už mnoho nestihnete. Merkur doporučuje soustředit se hlavně na kvalitu práce.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Ráno vás může otrávit chování někoho z rodiny, ale brzy to pustíte z hlavy. Dočkáte se i příjemnějších věcí, včetně šance na jistý finanční zisk. Nelze vyloučit ani pokus o flirt s osobou, která je středem pozornosti vašich přátel.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Jistému ochlazení vztahů se známými a sousedy se dá zabránit upřímným rozhovorem. Hlavně se na sebe musíte přestat mračit. Zajímavý podnět vám přinese setkání s bývalým kolegou nebo spolužákem, úspěšným podnikatelem.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Zahájíte přípravy na silvestrovské oslavy. Je nejvyšší čas vyřídit všechno, co jste odložili a zanedbali. Nenaříkejte si na nedostatek silných dojmů. Mohlo by se stát, že jich už odpoledne a večer budete mít, že vás to bude mrzet.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Chystáte-li se na nějakou cestu, dohlédněte, aby všechny přípravy proběhly včas. Na poslední chvíli se může objevit problém, který nesnese odklad. Zdá se, že příbuzní mají něco na srdci a oznámí vám to až na poslední chvíli.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Znovu se začnete rozhlížet po nové práci. Donutí vás k tomu nejen potřeba vyšších příjmů, ale i chuť něco dokázat, lépe se uplatnit. Jupiter vám připomene známého, na kterého jste skoro zapomněli. Mohl by pro vás hodně udělat.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Nepouštějte se do větších investicí na vlastní pěst, máte sklon dívat se na všechno růžovými brýlemi.

Při setkání s přáteli se nepouštějte do sporů s lidmi, kteří s vámi nesouhlasí. Nebude jich málo a naděláte si zbytečně nepřátele.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Bez ohledu na špatný vstup do dnešního dne je skoro jisté, že odpoledne nebo večer dosáhnete svého cíle. Problémy se mohou objevit v milostných vztazích. Partner by rád šel do kina nebo divadla a vám bude dobře doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám