Hlavní obsah

Lenu v domě Velkého bratra vyděsil pavouk

PRAHA

Lena má panický strach z pavouků. A Filip to moc dobře ví. Když v domě Big Brothera našel malého pavoučka, neodolal a musel ho Leně ukázat. Ta pochopitelně s velkým řevem utekla na zahradu.

Článek

"Ti malí dokážou vlézt ušima do hlavy a vyžerou ti mozek," strašil Lenu i Šrek. "To mi tak nevadí, když ho neuvidím," bránila se Lena a odešla do obýváku. Po chvíli za ní dorazil Šrek a obkročmo si na ni sednul, takže se Lena nemohla ani hnout. Chvíli laškovali a pak dostal Šrek nápad.

"Filipe, dones toho pavouka," zavolal do kuchyně. Filip se nenechal dvakrát pobízet a spěchal na místo, kde pavouka pustil. Lena křičela a snažila se Šrekovi vytrhnout. Marně. Filip mezitím nemohl nejprve pavouka najít. Nakonec si na Lenu vymyslel malý podvod.

"Mám ho," zavolal z kuchyně Filip a i když pavouka nenašel, dělal, že ho nese. O Lenu se pokoušely skoro mdloby. Hystericky křičela a snažila se ze všech sil Šrekovi uniknout. Ten ji pustil, ale Lena řvala dál. Překvapený Šrek ji raději rychle objal a konejšil. Lena se pak zklidnila, ale vzlykala pořád. Když jejich legraci prokoukla, uklidnila se úplně.

"Já prostě nemám ráda pavouky," vysvětlila Lena. "Já si myslím, že kdyby mě zavřeli s tím obrovským pavoukem do místnosti, dostanu šok a nebudu mluvit," prohlásila Lena.

Sledujte Big Brother zde:
http://bigbrother.seznam.cz/bb/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám