Hlavní obsah

Unionista Ostrý: Na Vánoce si pochutnám na kapru na sardeli

– PRAHA/BRNO

Šéf poslanců Unie svobody-DEU Vlastimil Ostrý stráví vánoční svátky v kruhu svých blízkých. Na Štědrý večer bude vychutnávat tradiční křesťanské svátky spolu s manželkou a dětmi, v dalších dnech plánuje návštěvu svých i manželčiných rodičů. U Ostrých servírují kromě tradičního smaženého kapra i specialitu - kapra na sardeli.

Článek

"Na kapra na sardeli nedám dopustit," pochlubil se Ostrý. Jeho rodina tak má místo jednoho chodu dva. "Neméně se však těším i na rybí polévku," odtajnil štědrovečerní jídelníček unionistický poslanec.

"Každoročně trávím Vánoce doma, nepřipadá v úvahu, abych jezdil někam do ciziny," sdělil Ostrý. Pro něj znamená "doma" moravskou metropoli Brno, v Praze by si svátky představit nedokázal.

Ostrý nechává nákup vánočních dárku až na poslední chvíli, chystá se do obchodů příští týden. "Sněmovna zasedá již čtvrtý týden, opravdu nemám čas na špacírování po obchodech," ospravedlňoval se šéf poslanců US-DEU. "Jsem si jistý, že pod stromečkem naleznu spodní prádlo, tak jako každým rokem," žertoval Ostrý. Podle jeho slov by mu udělala radost nějaká kniha či CD.

"Hlavně, abychom byli všichni zdraví," přeje všem lidem bez rozdílu politické příslušnosti poslanec Ostrý.

Reklama

Výběr článků

Načítám