Hlavní obsah

TV: Anděl s Krausem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V silvestrovském díle veřejnoprávní novinky Za oponou s Jiřinou se podle ČT objeví pečlivě vybraní hosté. Speciální bude i silvestrovská talk-show Jana Krause.

Článek

"Karel Gott vystoupí na Silvestra v několika nezvyklých rolích. Jiřina Bohdalová s kolegyněmi Jiřinou Jiráskovou a Ivou Janžurovou připomenou po 40 letech komedii Světáci," prozradila Lucie Slezáková.

Z archívu televize vylovila i první televizní silvestrovskou scénku Vladimíra Menšíka, vyrobila speciální vydání Guinessova světa rekordů i talk show Jana Krause, tentokrát pod titulem Uvolňujte se, prosím!. Podle televize se totiž po 22. hodině publikum začíná "lehce uvolňovat", a tak je k tomu raději hned vybídne.

Silvestrovská noc s Andělem začne už v 18 hodin. Tentokrát její tvůrce zaujal letitý zvyk televizních stanic stát se po 22. hodině dobrovolně "neslušným", a tak se pro tentokrát i Noc s Andělem s příchodem desáté hodiny radikálně promění. Hudebními hosty budou kapely Vypsaná fixa, Post-it a zpěvák Petr Bende.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám