Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 31. prosince 2005

Motto dne : Blahoslavená voda rozumu nekalí

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Nečekaných povinností se obávat nemusíte. Do konce roku už se toho, naštěstí pro vás, moc stihnout nedá. Kdyby se snad přeci jen našel někdo, kdo by vás chtěl úkolovat, srdečně se tomu zasmějete. Dnešní večer si zkazit nedáte.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Mluvit dnes s někým o plánech do budoucnosti je nesmysl, stejně všechno do zítřka pravděpodobně zapomenete. Chystáte-li se do větší společnosti, slibuje pohyb Saturnu velkou zábavu, včetně silných kanadských žertíků.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Před odchodem na silvestrovské oslavy si zajistěte odvoz domů. Určitě nechcete po půlnoci stepovat na chodníku. Bavit se bude doma i na bále, ale přijde chvíle, kdy si budete potřebovat vydechnout, nejlépe o samotě, někde stranou.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Celý den a zejména večer dávejte pozor, abyste nezavdali partnerovi důvod k žárlivosti. Bude se kolem vás točit spousta lidí a někdo, kdo přebral, si může začít dovolovat víc než se sluší. Brát si to nejlepší oblečení by mohl být hazard.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Uděláte všechno pro to, abyste si pořádně užili. Lidem se studeným " čumákem " se zdaleka vyhnete, případně se necháte zapřít. Budete rozdávat dobrou náladu a budete neobyčejně velkorysí k lidským slabůstkám. Ocení to zejména partner a kamarádi.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Budete se skvěle bavit, možná dojde i na tanec, ale před lahodným mokem dáte přednost vybraným lahůdkám. Osobně se postaráte o to, aby se ve vaší blízkosti nikdo nenudil. Kdyby snad výjimečně ano, citelně se vás to dotkne.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Z různých příčin asi bude vaše letošní loučení se starým rokem klidnější než jindy. Rozhodně to však neznamená, že byste méně bavili a dělali si nějaké násilí. Svoji roli sehraje složení společnosti, ve které se budete pohybovat.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Chuť se bavit, může svádět k lehkomyslnosti. Snadno se může stát, že ovlivněni negativním příkladem, překročíte hranice vkusné zábavy. Pozor na sklenku navíc, držte se rad partnera a spolehlivých, věrných přátel.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Jste rozhodnutí se bavit a také budete tahounem zábavy. Jupiter důrazně doporučuje hlídat si hladinu alkoholu. Jeden, dva přípitky navíc a třeba i v dobrém řeknete něco, co by vás později mrzelo. Pokud zůstanete doma, je nebezpečí minimální.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Okolní euforie vás bude svádět k přehánění a projevům velikášství. Nedokážete-li se krotit, snadno šlápnete vedle. Vaší slabé chvilky mohou využít partner a přátelé k tomu, aby z vás vymámili neuvážený novoroční slib.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Prokážete nejen smysl pro humor, ale i velkou odpovědnost v okamžiku, kdy lidé ve vaší blízkosti začnou ztrácet soudnost a smysl pro realitu. Sami asi iniciátory zábavy nebudete, ale dobrý, vkusný nápad ochotně podpoříte.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Právem se těšíte na silvestrovské oslavy. Uprostřed veselé společnosti budete ve svém živlu. Po půlnoci pozor na to, s kým si připíjíte. Do vaší přízně se pokusí vetřít někdo, kdo si váš zájem nezaslouží. Zvláště, máte-li stálého partnera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám