Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 29. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Běžet po rovině dovede i slepá kobyla

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Zachytíte náznak jistých změn, ke kterým by mělo dojít v novém roce. Moudře se budete tvářit, jako by nic, a zdržíte se zbytečných komentářů. Měli byste zjistit, jak jsou na tom partner a děti s financemi a nabídnout jim výpomoc.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Partner s dětmi otevřou diskusi na téma vítání Nového roku. Nezdá se, že by vás jejich nápady nadchly, ale přehnaně vehementně protestovat nebudete. Jak dobře víte, mohou svůj názor ještě několikrát změnit.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Na poslední chvíli si můžete vylepšit finanční rozpočet, všechno záleží na vašem přístupu k lidem a odhadu jejich invence. Z firemní akce, byť byla sebe veselejší, je třeba odejít mezi prvními. Pluto varuje před neveselými konci.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Blížící se konec roku vás může inspirovat k tomu, že s partnerem strávíte den nebo i víc v místech, ke kterým se váží vaše vzpomínky na jisté vzdálené období. Budete nuceni se tvrdě bránit přehnaným požadavkům nadřízených.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Jistou rozmrzelost u vás vyvolá chlad příbuzných, před kterými se letmo zmíníte o svých finančních potížích. Možná bude lepší nic jim neříkat a pokusit se najít nějaké vlastní řešení. Máte silnou podporu Merkuru a Venuše.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Opatrně s rozdáváním knížecích rad, lidé z vašeho okolí to ponesou velice nelibě. Určitě se nechcete těsně před koncem roku pohádat s kolegou, známým či příbuzným. Pozor, abyste nepodlehli ošklivé závisti a žárlivosti.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Nabídka, jestli to nechcete v novém roce zkusit v jiném oboru, vás asi zaskočí, ale není třeba ji hned a rázně odmítat. Konstelace Jupiteru s Neptunem vypadá velice nadějně. Opatrně s tréninkem na silvestrovské oslavy, není třeba to přehánět.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Nelze vyloučit, že se k vám někdo pokusí vetřít na silvestrovský večer nebo novoroční oběd. Nebylo by od věci předem si  připravit šikovnou výmluvu. Nepřehánějte to s nákupy, peníze můžete utratit mnohem efektněji i jinak. 

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

O pomoc vás přijde požádat někdo, kdo si na vás dlouhé měsíce ani nevzpomněl. Nezdá se, že byste zrovna v takovém případě překypovali ochotou. Začnete se s partnerem zamýšlet nad tím, jestli jste letošního Silvestra nenaplánovali příliš velkoryse.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Kvůli klidu v rodině se zapřete a zavoláte příbuznému, který se vás nedávno nešetrně dotknul. Uděláte tím radost partnerovi. Podaří se vám zalichotit šéfovi a tím pádem si zajistit klidný den. Na horách i doma nepodceňujte výběr vhodné obuvi.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Nezůstanete lhostejní k osobě, která vás opravdu hodně potřebuje. Prokážete tím nejen dobrou vůli, ale i zlaté srdce. Najdou se jedinci, kteří vaše pohnutky nepochopí. Alespoň budete vědět, komu se pro příště vyhnout.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Mlhavé informace o údajně nadcházejících událostech berte s velkou rezervou. Některým lidem začala pracovat fantazie a vymýšlejí si nesmysly. Nelze vyloučit ani cíleně zamířenou provokaci. Udržujte si chladnou hlavu a nadhled.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám