Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Jednomu slunce svítí, druhému ani měsíc nezašeří

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Nadřízení jakoby ztratili soudnost, budou všechny stavět do pozoru a očekávat zázraky. Pečlivě naslouchejte partnerovým slovům, nic neřekne náhodou. Možná vás chce zkoušet a byla by chyba, kdybyste neobstáli.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Pracovní nadšení se vás nezmocní, ale kdyby přišel šéf s prosíkem, dáte se přemluvit. Rozhodně však odmítnete dokončit něco za kolegu, který se hodil marod nebo odjel na hory. Zažívací potíže berte jako signál k zahájení diety.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Přestaňte se trápit tím, že stále nemáte odpovídající místo. Pozitivní změny jsou doslova za dveřmi. Stačí souhlasit s nabídkou, se kterou za vámi přijde starý známý. Věnujte více pozornosti partnerovi a dejte mu znát, jak vám na něm záleží.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Nejasné problémy se rýsují v souvislosti s vaší kritikou na adresu nadřízených. Nadcházející porada bude bouřlivá, ale nemusíte se bát, ozvou se nečekaní spojenci. Hodí se vám předvídavost a sáhnete i po svém diplomatické nadání.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Uran vám nabízí šanci blýsknout se na nějaké společenské akci. Vyžaduje to sebekontrolu a mazanou volbu slov. Dnešek je příležitostí pro lidi zabývající se obchodem a kulturou. Vyjasní se jedna vaše velmi osobní záležitost.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Povinnosti si sice splníte, ale jenom tak, aby se neřeklo. Naštěstí pro vás nebudou aktivitou překypovat ani kolegové. Originální nápad, jak přivítat Nový rok, dostanete cestou domů z práce. Bude to však chtít hodně peněz.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Budete muset vyjít vstříc partnerovi a podniknout s ním něco, do čeho se vám moc nechce. Nedá se nic dělat, pro klid v rodině je nutné zatnout zuby. Utěšovat se můžete třeba tím, že mu to při nejbližší příležitosti připomenete.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Průběh dne bude trochu odlišný od toho, jak jste si představovali, ale má i řadu svých plusů. Polepšíte si v práci, potkáte dávného spolužáka a dostanete nečekané pozvání na silvestrovskou noc. Nenoste u sebe vyšší částky.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

S někým se nedomluvíte, kdybyste se rozkrájeli. Neztrácejte čas a po výměně slušností rychle zmizte. Do oběda se nevzdalujte z práce, dočkali byste se nepříjemnosti s nadřízenými. Byla by to záminka k odnětí odměn.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

O náladu přijdete během nějakého jednání. Pozor na to, aby příčinou nebyla vaše tvrdohlavost a sobectví. Projeví se u vás tendence k umíněnosti a podceňování názorů jiných lidí. Nepřehánějte to s alkoholem, budete protivní.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Milé pozvání od osoby opačného pohlaví může vyústit v nadějný flirt. Zadaní by se neměli příliš vázat. Buďte opatrní při hodnocení kolegů a známých. Jeden neuvážený soud a ztratíte spoustu sympatií. Doma padne zásadní slovo, kam na Silvestra.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Saturn vás zlomyslně ponouká k zbytečným sporům s nadřízenými. Do konce roku už nic nezměníte, držte se zpátky. Dnešní den vám nabízí jiné, příjemnější věci. Budete muset důrazně napomenout upovídaného známého.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám