Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. prosince 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Nacpané břicho nepůsobí bystrého vtipu

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Rodinu překvapíte fantazií a vynalézavostí. Přijdete s originálním nápadem, který udělá sváteční dny hezčí a duchovně bohatší než všechny předchozí. Klid a pohodu by neměla narušit žádná nepříjemnost ani nedorozumění

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Zasmějete se rozlité polévce a s chutí sníte i připálený kousek masa. Správně tušíte, že sváteční pohoda za trochu nadhledu opravdu stojí. Určitě si uděláte čas, abyste se mohli potěšit s dárky a odpoledne jít na delší procházku.

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Jeden za druhým se začnou ozývat příbuzní. Někteří tak časně ráno, jako by ani nespali. Pod různými záminkami se chtějí pozvat na návštěvu. Když už by nebylo zbytí, zkuste pozvat všechny najednou a na stejnou hodinu.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Pohodovou náladu si můžete prodloužit tím, že se zastavíte u přátel či příbuzných, na které jste neměli během roku víc času. Dvojnásob nadšení budou v případě, že nepřijdete s prázdnou. Nutné to samozřejmě není.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Pokud jste se nemohli s někým sejít včera, dáte mu dárek dnes. Jestliže někdo tvrdí, že už to není ono, vyvedete ho z omylu. Reakce obdarovaných vám to jasně potvrdí. Většinu dne strávíte s rodinou a blízkými příbuznými.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Určitě byste se měli začít mírnit v jídle, vybírat si jenom to, co vám opravdu chutná a jindy v roce to obvykle nemíváte. Mladší ročníky vyrazí s kamarády a svými láskami do přírody a vyzkouší své lyžařské či bruslařské umění.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Den jako stvořený pro dynamické a nápadité povahy. Začíná to ve vás vřít a potřebujete si opravdu oddychnout, odreagovat se. Všeobecného hemžení máte téměř po krk. Nejlépe by vám bylo někde daleko od lidí.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Máte-li to štěstí a pojedete na hory nebo na chalupu, budete rázem jako vyměnění. Pokud možno nejezděte v noci, vyhnete se tak nepříjemnému překvapení. Ve vztahu k lidem kolem sebe budete spoléhat převážně na intuici.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Po probuzení žádný spěch, hezky si poležte a dokonale si vychutnejte okolní ticho a pohodu.  Možná se ještě před snídaní půjdete podívat na stromeček. Po obědě vás čeká setkání s přáteli a příbuznými, kteří pro vás mají překvapení.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Popustíte uzdu fantazii a připravíte svým drahým nejen originální oběd, ale i zajímavý program. Trávíte-li svátky na chalupě či na horách, budete to mít snazší. Neuškodí vám rychlejší pohyb, ale nemusíte hned závodit.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Den přímo stvořený k rodinným setkáním. V případě slušného počasí se můžete podívat k příbuzným, kteří bydlí i desítky kilometrů daleko. Kdybyste si na ně vzpomněli s malý dárkem, bude jejich štěstí naprosto dokonalé.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Marně byste se pokoušeli vyšetřit si chvilku jen pro sebe a ukrýt se někde v koutku. Partner, ale i další blízcí si vás chtějí užít. Važte si toho, během roku, kdy na to není čas, byste za to byli vděční. Hodně zkrátka se budete držet u stolu, abyste někoho neurazili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám