Hlavní obsah

Big Brother Nizozemsko: Matka Joscelyn končí

– HAAG

Mladá žena, která v nizozemské verzi televizní reality show Big Brother porodila 18. října před kamerami holčičku Joscelyn, s účastí ve hře končí. Sedmadvacetiletá matka Tanja "hodila ručník do ringu", protože se chce plně věnovat svému dítěti, oznámila v úterý produkční společnost Endemol.

Článek

Těhotná Tanja byla v létě do soutěže nalákána právě s cílem, aby porodila v domě sledovaném kamerami. Její vstup do hry vyvolal v Nizozemsku nejen zájem, ale i značnou kritiku. Stanice však svůj záměr dotáhla do konce. Nizozemské ministerstvo práce si ale na producentech s ohledem na práva dítěte vynutilo, že novorozená holčička smí být natáčena jen jednou denně, a to maximálně dvě hodiny.

Tanja jako soutěžící má ale podle smlouvy jiné podmínky a musela být před kamerami mnohem déle. To znamenalo, že nemohla trávit dost času se svým dítětem, protože pak by byla mimo záběr. To jí nakonec začalo velmi vadit a rozhodla se dát přednost mateřským povinnostem před soutěží.

Podle nizozemského ústavu pro sledovanost médií (SKO) se na porod díval 18. října téměř jeden milion diváků. I když nebyl ukazován v přímém přenosu, ale brzy poté v dodatečném sestřihu, na diváky vysílání dělalo dojem živého přenosu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám