Hlavní obsah

VyVolení zkoušeli polohy z Kámasútry

PRAHA

Obyvatelé vily VyVolených dostali ve středu nový úkol. Měli předvést deset milostných poloh, jak je popisuje Kámasútra. Jako první se úkolu zhostili Katka a Rosťa. Ostatní jim ochotně přizvukovali.

Článek

Katka s Rosťou pro předvádění vyskočili na stůl, aby na ně bylo pořádně vidět. Odborné rady jim poskytovala Regina. Vladko a Wendy pro ucelení atmosféry začali sténat, dělali tak zvukovou kulisu. Při další poloze místo vzdychání začal Vladko chrochtat jako čuník a vilou zavládnul smích.

Pak přišla řada na Wendy, která měla polohy předvádět s Vladkem. Ten ale místo toho začal svou partnerku naoko škrtit. Pak přeci jen uposlechl zadání úkolu a předvedl polohu zezadu. To se nejvíce líbili Regině. Vladko s Wendy si pak začal Kámasútrou listovat. Vladka nejvíce zaujala pasáž o bezpečném sexu.

Dívčí osazenstvo se ale po chvíli přestalo o Kámasútru zajímat a začalo si všímat své hmotnosti. Dívky mají pocit, že z nicnedělání ve vile tloustnou. Regina si změřila míry a rozhodně s nimi nebyla spokojená. "Takové míry jsem v životě neměla," zhrozila se. Přidala se k ní i Katka, která má pocit, že přibrala deset kilo. Postěžovala si hlavně na své velké bříško.

Reklama

Výběr článků

Načítám