Hlavní obsah

Soutěžící by v reality show mohli strávit i Vánoce

Právo, jp
PRAHA

Dosavadní průběh obou reality show, jak na Nově, tak i na Primě, ukázal, že soutěžící vypadávají, ale jiní přicházejí na jejich místa a prakticky nikdo neubývá. Pokud se nezrychlí vyřazování, vypadá to, že soutěžící prožijí i Vánoce pod dohledem kamer.

Článek

V reality show Big Brother na Nově začalo 28. srpna dvanáct soutěžících, před středeční nominací jich tam byl stejný počet. Ve VyVolených začalo 14. srpna třináct hráčů a ve vile jich je teď jedenáct.

Obě televize přitom předem prohlásily, že reality show skončí za tři měsíce, tedy přibližně koncem listopadu. Pokud nezrychlí vyřazování, vypadá to, že soutěžící ve vile VyVolených a v domě Velkého bratra prožijí i Vánoce.

"Big Brother je nevyzpytatelný a záleží na vývoji situace, zatím ale nepočítáme, že by soutěžící strávili v domě Velkého bratra vánoční svátky," řekl ve středu Právu mluvčí reality show Adam Kotalík.

Tajemná Prima

Televize Prima je tajemná. "Dokážeme přivézt na Štědrý den pro soutěžící, pro vás, novináře, vánoční stromeček, kapry, bramborový salát, dárečky. Možné je vše," uvedla mluvčí Primy Jana Malíková na dotaz Práva, zda je možné, že soutěžící ve Vile VyVolených prožijí Vánoce. 

"Přijdete?" zeptala se Malíková novinářů. Štědrý den totiž letos vyjde na sobotu, což je právě den, kdy se z VyVolených vylučuje.

Anketa

Chtěli byste o Vánocích sledovat reality show?
Ano
12,3 %
Ne
87,7 %
Celkem hlasovalo 5421 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám