Hlavní obsah

Výměna manželek: deset dnů v cizí rodině

– PRAHA

Televize Nova kromě Velkého bratra uvádí další reality show Výměna manželek, v němž si ženy na deset dnů vyměňují rodiny a pozoruje je přitom kamera. Sestřih pak mohou sledovat diváci. V pondělí se jim představí rodiny Martínkových a Bártových.

Článek

Každá žena stráví deset dnů ve společnosti nového manžela, musí se postarat o cizí děti a ještě k tomu musí snášet přítomnost kamer.

Prvních pět dnů se řídí pokyny, které pro ni připravila skutečná žena od rodiny, aby nebyl narušen chod domácnosti. Dalších pět dnů ale může žena pořádek změnit a chovat se podle vlastních pravidel.

V závěru pořadu se pak obě rodiny vůbec poprvé vzájemně setkají. Mohou si vyříkat, co se jim líbilo či nikoliv, co jim změna přinesla a co by se v jejich životě mělo změnit.

Příští pondělí si to vyříká rodina Fedorkova s Vlčkovou, 26. září si pak rodiny vymění domovnice z České Lípy a manželka herce a podnikatele Gustava Bubníka. Nova má připravené zatím čtyři díly, obsah dalších se teprve tvoří.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Budete dnes sledovat Výměnu manželek?

Anketa

Budete dnes sledovat Výměnu manželek?
Ano
23,4 %
Ne
76,6 %
Celkem hlasovalo 892 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nova zabodovala s Výměnou manželek a Ulicí

Reality show VyVolení byla i v pondělí nejsledovanějším pořadem večera, když se na ni dívalo 1,65 miliónu diváků, když konkurenční Big Brother zaostal o více...

Výběr článků

Načítám