Hlavní obsah

VyVolení se rozjíždějí zvolna

Novinky, ATO - Mediaresearch

V neděli se poprvé na obrazovce televize Prima objevila reality show VyVolení. Od 19:50 ji sledovalo 1,16 miliónů lidí, což není ani třetina diváků. Věští zájem vyvolaly programy konkurenční Novy - Sportovní noviny a následující Hospoda, jimž dalo přednost přes 40 procent diváků.

Článek

VyVolení - Start sice přestihli pořady na obou kanálech veřejnoprávní České televize, vzbudili ovšem o malinko menší zájem než následující program Primy, pohádka Šíleně smutná princezna.

Nutno ovšem podotknout, že šlo teprve o první díl, který ještě nenabídl atraktivní program, jako samotná soutěž, v níž budou muset cizí lidé sdílet jednu vilu a plnit různé obtížné úkoly.

Prima provedla diváky vilou, v níž finalisté budou bojovat o ceny ve výši 11 miliónů korun a  moderátorka Tereza Pergnerová podrobněji představila první tři účastníky reality show VyVolení Barboru, Rosťu a Pavla. Profily byly intiměji laděné než v případě účastníků soutěže Česko hledá Superstar. Bára uvedla o počtu svých partnerů: "Když to zprůměruju, tak jsou to čtyři na rok a to není mnoho." Pondělní večer pak ukáže, kdo z nich získá nejvíce hlasů SMS a postoupí do dalšího kola. Z devětatřiceti jich diváci vyberou třináct. Prvních šest se nastěhuje do vily 20. srpna.

Z výsledků sledovanosti se zatím nedá usuzovat, jak úspěšná tato reality show bude. V létě je přece jen menší zájem diváků, i když nedělní počasí přímo vyzývalo ke sledování televize. A první díly první řady  soutěže Česko hledá SuperStar také nevzbudily tak velký zájem a nevypadalo to, že se soutěž stane takovým fenoménem.

Z tohoto hlediska je možná dobře, že Prima posunula termíny a úvodní díly vysílá už v létě a v září nabídne už rozjetou soutěž.

Reklama

Výběr článků

Načítám