Hlavní obsah

Závěrečná party v Puppu: kam se všichni poděli?

Novinky, Jakub Kynčl
KARLOVY VARY

Nepatrně mrtvá party, tak by se asi dal označit sobotní večírek v Grandhotelu Pupp, který uzavřel 42. MFF v Karlových Varech. Na společenské akci se sice objevily téměř všechny význačné obličeje, které do Varů dorazily, ale mnoho z nich velmi rychle zaplulo do soukromí Becher baru, kam za nimi nikdo z novinářů a naprosté většiny návštěvníků nemohl.

Článek

Becher bar v Grandhotelu Pupp se stal útočištěm mnohých celebrit, které se z něj nechtěly ani v nejmenším hnout. Bulvární fotografové a novináři jen marně větřili kolem a ptali se: Jak je dostanem ven?

Bývalý prezident ČR Václav Havel zamířil po schodech do odděleného prostoru jen asi dvě minuty poté, co do Puppu se svou manželkou Dagmar Havlovou vstoupil. I jedna z hlavních hvězd festivalu Danny DeVito sice přijel k hlavnímu vchodu Puppu, vstoupil, ale pak spolu s bodyguardy zamířil tajnou zkratkou přímo do Becher baru tak, aby se vyhnul veškerým lidem, kteří na jeho příchod čekali.

Jake Paltrow si přeje, aby se jeho film v Česku líbil. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

To Jake Paltrow se sice objevil o něco později, ale mezi všemi hosty zůstal dlouhou dobu - a ti si toho také vážili.

Paltrow: přijďte na můj film

"Celá tato akce byla úžasná. Bohužel jsem stihl navštívit pouze dva snímky, které ale stály za to. Film This is England jsem si opravdu zamiloval. A stejně tak jsem si zamiloval i toto město, opravdu doufám, že se sem někdy ještě vrátím," řekl Novinkám Paltrow. A co by chtěl vzkázat všem Čechům? "Prosím, přijďte se podívat na můj snímek," dodal pro Novinky se smíchem Jake Paltrow směrem k snímku Hezké sny, jehož je režisérem. Film totiž vstoupí do českých kin 19. července.

Menzel: Filmový festival vykvetl

"Pamatuji si i dávné ročníky a jsem rád, že ten festival takhle vykvetl. Je čím dál tím bohatší, zajímavější a má opravdu dobré filmy. A Danny DeVito? To je strašně sympatický a milý člověk," vyjádřil se směrem k 42. ročníku MFF festivalu režisér Jiří Menzel.

Miss ČR Kateřině Sokolové to náramně slušelo. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Miss ČR Kateřina Sokolová se po večírku pohybovala v doprovodu svého otce a rozdávala úsměvy na všechny strany. Není tajemstvím, že závěrečným večírkem v Puppu pro ní noc neskončila.

Marek Eben se dostavil i se svou ženou a i přes únavu, která na něm byla po náročném festivalu patrná, rozdával také úsměvy na všechny strany a byl jedenoznačně jednou z nejpříjemnějších postav celého večera. Fotil se s těmi, kteří chtěli, nikomu neodsekával a neustále po očku hlídal svého oříška Edu, který se potuloval v jeho bezprostřední blízkosti. Našlo se také mnoho zájemců o společné fotografování s hvězdou večera Zdeňkem Svěrákem, který dostal na galavečeru zvláštní uznání za scénář a jenž také nechyběl na večírku.

Reklama

Výběr článků

Načítám